lördag 13 december 2008

Luciadag i Mellösa

Vilken härlig vinter vi har fått!









Barn och hundar har varit ute och lekt i snön medan mamman (dvs jag) har fått vara inne och städa ...



Valparna är nu snart 8 veckor och nästa vecka är det vaccination, märkning och veterinär besiktning som väntar. De första valparna åker på torsdag-fredag medan några stannar lite längre.
Jag var lite orolig att vi inte skulle få registreringsbevisen i tid men SKKs registreringsavdelning gjorde ett kanonjobb och det tog bara tre dagar så hade jag dem på posten, suveränt!

Här kommer lite bilder på valparnas vardag, de äter (liggande), pussar på barnen och tränar på att bli soffhundar. De är ute varje dag och tränar på att bli rumsrena (det går väl sådär :-)

Man kunde tro att Hilda skulle vara trött på sina barn nu men hon är så nöjd med att vara mamma. Hon pysslar med dem, diar dem och leker utan att tröttna det minsta. Självklart kan hon gå ifrån när hon vill men hon väljer oftast att vara med sina barn. Valparna får också träffa husets övriga hundar och där är gamla Alma och den store Umer de mest spännande! Hela valpflocken springer efter Alma, på behörigt avstånd och tycker att hon är SÅÅ fantastisk!




Nita har inte riktigt hittat sitt nya hem ännu, så finns det någon som kan erbjuda henne ett bra, aktivt hem, gärna LC och utställnings intresserad, får ni gärna höra av er. Nita är en mycket snäll och rar liten tjej som mycket väl kan passa i en barnfamilj. Hon är lite lugnare än sina systrar, men ändå trygg och framåt.





















Vi har ingen brådska att få iväg henne utan det rätta hemmet är viktigast!

Inga kommentarer: