lördag 7 mars 2009

Utställningsdebut mm

För en vecka sedan var det så dags... fyra små fröknar gjorde debut i utställningsringen!


Domare var Karin Hedberg, Kennel Kashmani. De var duktiga alla fyra, även om Fanny (Noor al Layali) uppförde sig bäst. Att visa så små valpar är alltid en upplevelse :-)


Pikku, Nashira, Niilah och Fanny i väntan på placering


Pikku ( Naimah Shadan) tyckte domare var lite läskig men sprang jättefint. Niilah (Niilah Be Sheemara) tyckte hundarna utanför ringen var lite läskiga men domaren jättetrevlig. Nashira tyckte att allt var SUPER KUL och alla var JÄTTE ROLIGA, TJOHO!!!! Hon fick jättefin kritik men var aningen svår att bedöma rörelserna på, eftersom hon studsade runt som en liten gummiboll. Stackars Petra slet som ett djur för att visa hennes fina rörelser medan Nashira hade jätteroligt!!
Fanny visades av Renata, som i vanliga fall har whippet och hon var den enda som skötte sig bra hela vägen. Stod fint och sprang fint, hon belönades med en super kritik och BIR valp. Alla valparna fick fina kritiker och hp.

1:a Fanny

2:a Pikku

3:a Niilah

4:a Amiyat Beldorion

5:a Nashira


Morris (Nadir Ibn Rashid) var anmäld men kunde inte vara med eftersom han har brutit en tå. Tyvärr kunde Fanny och hennes matte Gunilla inte stanna till BIG finalen, men det var ju en fin debut i alla fall.

Mamma Hilda gjorde comback och blev BIR (fem vuxna) BIG och BIS-R av närmare 400 startande hundar. Det var vi nöjd med med tanke på att hon bla saknar behäng på svansen just nu!


Här kommer lite bilder på Hilda och tre av hennes döttrar.




Inga kommentarer: